اولین رویداد از سلسله رویدادهای اینتک در تاریخ یکشنبه ۲۳ مهرماه در دانشکده مدیریت صنعتی و فناوری دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.

29 10 2023 23:07

کد خبر : 9330623

تعداد بازدید : 360

این رویداد، به صورت تجربه‌محور و با حمایت دانشکده مدیریت صنعتی و فناوری با هدف گردهمایی فعلان اکوسیستم استارتاپی، فراهم‌سازی فضایی برای یادگیری، رشد حرفه‌ای و همگرایی توسعه‌دهندگان ایرانی و نیز مهیاکردن فضای ارائه دست‌آوردها برای شرکت‌ها و استارتاپ‌های فعال و سرویس‌دهندگان برگزار شد. در اینتک، بازیگران حوزه تکنولوژی به بررسی مسائل و چالش‌ها، بیان دغدغه‌های موجود در شرکت‌های بزرگ و استارتاپ‌ها می‌پردازند.
ایوب محمدیان، رئیس دانشکده مدیریت صنعتی و فناوری دانشگاه تهران بیان کرد:« هم‌اکنون در کشور، بین انقلاب صنعتی و انقلاب فناوری اطلاعات، شکاف زیادی در کشور ما برقرار است. شرکت‌های صنعتی تاکنون نتوانستند آن‌طور که باید از فناوری که نوآوری ایجاد میکند، استفاده کنند. ما در آینده با برگزاری چنین رویدادهایی، قصد داریم همچون پلی بین  شرکت های صنعتی و شرکتهای فناور باشیم، به نحوی که شرکت‌های بزرگ صنعتی بتوانند نیازمندی‌ها و چالش هایهایشان را در چنین بستری بصورت هایی همچون ارائه معکوس (ریورس پیچ)، در اختیار فعالان حوزه فناوری و نوآوری قرار دهند و از این طریق شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر صنعت و فناوری در کشور عزیزمان ایران باشیم . از این رو، از تمام نیروهای خلاق و نوآور دعوت به همیاری و همکاری می‌کنیم.»

در بخش نخست این رویداد، ارائه‌های تخصصی و بیان تجربیات توسط مدیران شرکت‌های بزرگ انجام شد. ارائه دهندگان این بخش، مسعود کاویانی، دانشمند ارشد اطلاعات در آپارات و فیلیمو، امیرحسین ذولفقاری، رهبری مهندسی دیجی‌کالا، علی کرمی، مدیر مهندسی اسنپ، حمید پورجم، معاون سابق مهندسی در یکتانت و علی اسماعیلی، هم‌بنیان‌گذار و مدیر ارشد فنی تریبون، بودند که به بیان تجربیات خود در موقعیت‌های شغلی خود پرداختند
در بخش دوم این رویداد، پنل گفت‌وگو با عنوان بررسی چالش‌های مدیران ارشد تکنولوژی با مدیریت حمید پورجم، معاون سابق مهندسی در یکتانت برگزار شد. سهیل مقدم، مدیر ارشد فنی سابق دیجی‌کالا، فرهاد قاسمی، مدیر ارشد فنی هاست ایران، شروین اسماعیلی، قائم‌مقام فنی دیوار، ابراهیم نبیئی مدیر ارشد فنی علی‌بابا در این پنل حضور داشتند.

برچسب