دانشکده مدیریت صنعتی و فناوری دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران برگزار می‌کند: 
 
 فراخوان حل چالش نوآوری شرکت دنون 
 
 چالش اول: Food Waste Reduction
 
 برای یکی از کالاهای SKU، پاناکوتای توت فرنگی، مسئله‌ای در زمینه product waste یا به‌اصطلاح شرکت، PPED وجود دارد؛ یعنی محصول در قفسه فروشگاه قرار می‌گیرد اما به ضایعات تبدیل می‌شود! در فایل چالش اطلاعاتی از اعداد و ارقام این محصول وجود دارد. 
اما بسیاری از این محصولات PPED هنوز عمر مفید دارند. 
 
شما به ما بگویید: 
 با توجه به پیش‌زمینه داده شده چگونه می‌توانیم از تبدیل محصولات به زباله در نقطه فروش جلوگیری کنیم؟ 
چگونه محصولات را قبل از انقضا از نقاط فروش جمع‌آوری کرده و به افراد نیازمند به صورت رایگان یا با تخفیف بالا ارائه دهیم؟
 
 جایزه چیست؟
 یک Galaxy Buds FE
  فرصت ایجاد ارتباط مستقیم با یکی از بزرگترین شرکت‌های کشور 
 
 
مهلت تحویل: ۱۰ تیر ۱۴۰۳
 
مسیر ارسال پاسخ:
 mahdad.haghighi@danone.ir
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
 
 رسانه‌های دانشکده: