هسته پژوهشی دانشکده

معرفی هسته پژوهشی دانشکده:

هسته پژوهشی کسب‌وکار دیجیتال دانشکده مدیریت صنعتی و فناوری متاثر از علم مدیریت فناوری اطلاعات، با هدف تحلیل، طراحی و توسعه کسب وکارهای دیجیتال در سال 1403 تاسیس شده است. هدف این هسته کمک به استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای بهبود فرآیندهای کسب‌وکار، بهبود تجربه دیجیتال مشتریان و نیز نوآوری دیجیتال در محصولات، خدمات و مدلهای کسب وکار به منظور دستیابی به مزیت‌ رقابتی پایدار در کسب وکارها می‌باشد. کسب وکارهای دیجیتال از اوایل دهه 2000 میلادی با ظهور اینترنت و پیشرفت سریع فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات به سرعت توسعه یافته است. با رشد تجارت الکترونیک، اینترنت اشیا، بلاک چین، تحلیل کلان داده‌ها و هوش مصنوعی، توسعه کسب‌وکارهای دیجیتال به یکی از محورهای اصلی اقتصاد دیجیتال و انقلاب صنعتی چهارم در جهان تبدیل شده‌اند.
 

خدمات:

•    پاسخگویی به نیاز روزافزون به دیجیتالیزاسیون: بخش پژوهش و مشاوره هسته کسب‌وکار دیجیتال با توجه به افزایش چشمگیر نیاز صنایع مختلف به دیجیتالیزاسیون فرآیندها و خدمات، می‌تواند به توسعه نوآوری‌های دیجیتال در صنایع کشور و انجام پروژه‌های بین‌المللی کمک کند.
•    توسعه و ارزیابی پلتفرم‌ها و محصولات دیجیتال: بخش آزمایشگاه فنی هسته کسب‌وکار دیجیتال می‌تواند به تقویت و استانداردسازی محصولات دیجیتال در کشور کمک کرده و زمینه‌ساز توسعه اقتصاد دیجیتال و دانش‌بنیان شود.
•    توسعه نوآوری و خلاقیت: بخش نوآوری هسته کسب‌وکار دیجیتال، می‌تواند به دانشجویان، محققان و کارآفرینان کمک نماید ایده‌های نوآورانه خود را توسعه دهند و به محصولات و خدمات قابل مقیاس در بازار تبدیل کنند.
•    توسعه مهارت‌های کاربردی: بخش آکادمی هسته کسب‌وکار دیجیتال، می‌تواند فرصت‌هایی برای دانشجویان، کارآفرینان و مدیران سازمان‌ها فراهم آورد تا مهارت‌های کاربردی در زمینه‌های مرتبط با کسب‌وکار دیجیتال را آموخته و در محیط‌های واقعی تجربه کنند و در ضمن فرصت‌های شغلی جدید برای دانشجویان دانشگاه را فراهم نماید و از این طریق به نیازهای بازار کار آینده کشور نیز پاسخ داده شود.
•    تقویت همکاری‌های بین‌رشته‌ای و بین‌المللی: بخش بین‌الملل هسته کسب‌وکار دیجیتال، می‌تواند به تقویت همکاری‌های بین‌رشته‌ای و حتی بین‌المللی کمک نماید، چرا که کسب‌وکار دیجیتال مرزهای جغرافیایی را درنوردیده و نیازمند تعاملات گسترده‌ای است.
•    انتشارات مقالات و کتب علمی: بخش ژورنال کلاب هسته کسب وکار دیجیتال، می‌تواند به تقویت مهارت‌های پژوهشگری و ایجاد هم‌افزایی و کار تیمی بین دانشجویان کمک نماید و منجر به انتشار مقالات بین‌المللی و نیز چاپ کتب دانشگاهی و تولید گزارش‌های دوره‌ای ترویجی گردد.
 

اعضای هسته پژوهشی دانشکده:

  تصویر نام نام خانوادگی مرتبه تلفن نشانی دفتر پست الکترونیکی نمایه

مدیر هسته

ایوب محمدیان دانشیار 61117698 ساختمان امام رضا- اتاق 512 mohamadian@ut.ac.ir مشاهده

عضو هسته

امیر مانیان استاد 61117619 ساختمان امام رضا- اتاق 513 amanian@ut.ac.ir مشاهده

عضو هسته

جلیل حیدری دهوئی دانشیار 61117686 جلیل ساختمان اساتید- همکف- اتاق 29 heidaryd@ut.ac.ir مشاهده

عضو هسته

آیدین سلام زاده دانشیار 61117664 دانشكده مديريت كسب و كار، ضلع غربي، راهروي پايين، اتاق ۱۳۹ salamzadeh@ut.ac.ir مشاهده

عضو هسته

الناز نصیرزاده استادیار - - nasirzadeh@ut.ac.ir -

عضو هسته

نوید محمدی استادیار 61117656 دانشکده مدیریت دولتی -طبقه دوم - جنب کلاس 16 navid.m@ut.ac.ir -

مشاور بین‌الملل

- کاظم حاکی - - - - -

مشاور صنعت

- احمدرضا نخجوانی - - - - -

 

Responsive Image

فراخوان عضویت دانشجویان در ژورنال کلاب هسته پژوهشی کسب وکار دیجیتال

✅فرصتی برای تقویت رزومه علمی و پژوهشی، بهبود مهارت‌ های پژوهشی و نگارش مقالات علمی بین المللی و شناخت بیشتر از جدیدترین ابزارها و روشهای پژوهش‌ در حوزه‌های  مختلف علمی مرتبط با موضوع هسته

✅ با توجه به ظرفیت محدود، اولویت با کسانی است که زودتر رزومه ارسال کرده باشند. 

 ✅ دانشجویان کلیه رشته های تحصیلی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا امکان درخواست عضویت را دارند.

✅ برای عضویت در ژورنال کلاب، رزومه خود را به آدرس dbjournalclub@gmail.com ارسال نمایید. پذیرش اعضا مبتنی بر ارزیابی رزومه و انجام مصاحبه می باشد.